torsdag den 18. oktober 2018

Rødbedeburgere

18 stk

3 dL brune ris, skylles og koges i dobbeltmængde vand
400 g rødbeder
300 g løg
4 fed hvidløg
200 g havregryn
150 g majsmel (eller halv maizena, halv hvedemel)
2 spsk timian
1 spsk rosmarin
1 spsk salt
1/2 spsk paprika


  1. Rødbeder, løg og hvidløg rives fint i blender.
  2. Havregryn, majsmel, krydderier og kogte ris røres i.
  3. Steges på panden cirka 3 minutter på hver side.
  4. Sørg for at de er jævnt flade - fx sådan her: Læg 2 spsk fars mellem to stykker madpapir, tryk det fladt og læg bøffen på en varm pande med olie.


Til vegetarburgere. Fx med avokado, spidskål, syltet agurk, mayonnaise, ristede svampe og rødløg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar