torsdag den 6. oktober 2011

Hokkaidosouffle i muffinforme

1 hokkaido (størrelse som en lille håndbold cirka)
3 æg
3 fed hvidløg
Ingefær cirka en tommelfinger
Salt eller soya

Skær hokkaidoen i både og damp dem sammen med hvidløgsfeddene minimum 30 minutter. Hokkaidokødet skal være helt blødt. Skær skrællen af hokkaidobådene. Mos hokkaidokød og hvidløg med en gaffel. Riv ingefæren og bland den i mosen. Kom salt eller soya i og smag til. Rør æggeblommerne i en ad gangen. Pisk æggehviderne stive i en anden skål. Vend forsigtigt hviderne sammen med mosen. Hæld blandingen i 10-12 muffinforme. Bag cirka 35 minutter ved 175 grader.

De hæver rigtig flot, og så klasker de sammen, når de kommer ud af ovnen. Det har jeg desværre ikke fundet nogen måde at undgå på.

Server fx med tzatziki. Super til madpakker. 3 stk svarer til cirka 100 g grøntsager.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar