torsdag den 6. oktober 2011

Burritos a la Moe's

Mængden passer cirka til 2 personer og 2-4 burritos alt efter hvor store de er.

1/2 pakke bacon i små stykker
1 tsk spidskommen
1 tsk koriander
evt. chili
1 stort løg i tern
2-3 fed hvidløg
2-3 stængler bladselleri skåret i 1/2 cm stykker
2 dåser kidneybønner, afdryppede
Lidt vand

1 avokado i tynde både
2 udkernede tomater skåret i tern
2 groft revne gulerødder
3-4 salatblade, fintsnittet
evt. lidt revet ost
evt. syltede jalapeños

Bacon ristes i en dyb pande sammen med krydderierne et par minutter. Kom løg, hvidløg og bladselleri i, og steg til løgene er klare. Hæld bønnerne i panden, og lad det simre med låg ved lav varme en halv time eller mere. Hæld vand ved, hvis det bliver tørt. Mos løbende bønnerne med en palet el.lign.

Varm en anden pande op på max varme. Varm en burrito ad gangen på panden, cirka 30 sekunder på hver side. Læg de varmede burritos mellem to tallerkner med det samme, de bliver lynhurtigt tørre og for sprøde til at folde.

Læg bønnemos i en stribe midt på burritoen. Læg grøntsager oven på. Fold, og spis med det samme. Hvis du skal have flere burritos klar samtidig, kan du lægge en tallerken ovenpå den foldede burrito mens du fylder den næste, så holder den formen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar