300 g hvid fisk, fx torsk
300 g grøntsager, fx squash i halve skiver
2 spsk yoghurt
1 stort løg, finthakket
1 lillefinger ingefær, fint revet
2-3 fed hvidløg, presset
1 lillefinger ingefær, fint revet
2-3 fed hvidløg, presset
Friske krydderurter, fx koriander
1/4 tsk bukkehornsfrø (kan undværes)
1/2 tsk spidskommenfrø
1/2 tsk chilipulver
1/4 tsk gurkemeje
1/2 tsk garam masala
1/2 tsk koriander
1/2 tsk salt
- Varm lidt olie i en dyb pande, og rist bukkehornsfrø og spidskommenfrø et halvt minut i olien.
- Hæld løg i, og steg til løgene er klare.
- Kom resten af krydderierne og yoghurten i. Steg 1 minut.
- Kom grøntsagerne i, steg til de er møre, men ikke for bløde, cirka 3 minutter.
- Kom ingefær og hvidløg i, og steg yderligere 1 minut. Rør godt rundt, og tilsæt evt. lidt vand, hvis det er ved at brænde på.
- Skær fisken i mundrette stykker, og kom dem i panden. Vend dem forsigtigt rundt i kryddericremen.
- Læg låg på, og lad simre for lav varme i 20-25 minutter.
- Pynt med finthakkede krydderurter.
Server fx brune ris og tomatsalat til.
Inspireret af Roshi Razzaq: Indisk Mad. Könemann, 1993.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar