fredag den 7. oktober 2011

Tofuwok a la Tin Drum

1 pk fast tofu

Marinade:
Saft fra 1 citron
3 spsk soya
1 jalapeño i tynde skiver
2 fed hvidløg, pressede
1 lillefinger ingefær, fint revet
1 spsk tahin
1 spsk honning

Wokgrøntsager - skæres i skrå, tynde stænger, cirka 4-5 cm
1 peberfrugt
3 stænger bladselleri
3 forårsløg

1 dL cashewnødder
2 håndfulde kogte nudler
2 spsk maizena opløst i 2 kopper vand

Rør marinaden sammen og skær tofuen i tern (fetastørrelse). Lad tofuen ligge imarinaden en halv times tid.

Varm en dyb pande op med lidt olie (fx sesamolie). Hæld mariade fra tofuternene (gem den), og steg ternene forsigtigt til de er lidt brune på kanterne. Hæld ternene i en skål.

Steg peberfrugt og selleri ved høj varme i 5 minutter. Kom forårsløg i, og steg videre 2-3 minutter. Kom nudler i og steg videre 2-3 minutter. Hæld marinaden og 1 kop maizena-vand ved, og lad det koge op. Tilføj 1 kop maizena-vand mere, hvis du ikke synes der er sovs nok.

Hæld tofutern og cashewnødder i, og server straks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar