2 | dl | mælk |
2 | dl | fløde |
1 | dl | kakaopulver |
450 | g | sukker |
250 | g | smør |
4 | æg | |
4 | tsk | vanillesukker |
2 | tsk | bagepulver |
300 | g | mel |
Pisk mælk og fløde sammen i en gryde med kakaopulver og halvdelen af sukkeret. Kog blandingen op og afkøl. Bland resten af sukkeret sammen med smørret i en skål til det har en ensartet konsistens. Bland herefter æg, vanillesukker og bagepulver i skålen. Tilsæt derefter skiftevis hvedemel og kakaomassen i skålen lidt efter lidt og rør derefter dejen godt sammen. Hæld dejen i en bradepande med bagepapir og bag kagen nederst i ovnen ved 200° i ca. 30 min. Skæres over på midten og sættes i forlængelse af hinanden. Pyntes med flødeost-frosting og lakridser. Jeg er 100% sikker på pyntet kan gøres flottere og at ungen ikke kan :) |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar