søndag den 6. marts 2016

Klaverkagen

Verdens nemmeste chokoladekage (uden chokolade, siger Viggo)

2dlmælk
2dlfløde
1dlkakaopulver
450gsukker
250gsmør
4æg
4tskvanillesukker
2tskbagepulver
300gmel



Pisk mælk og fløde sammen i en gryde med kakaopulver og halvdelen af sukkeret. Kog blandingen op og afkøl.

Bland resten af sukkeret sammen med smørret i en skål til det har en ensartet konsistens. Bland herefter æg, vanillesukker og bagepulver i skålen. Tilsæt derefter skiftevis hvedemel og kakaomassen i skålen lidt efter lidt og rør derefter dejen godt sammen.

Hæld dejen i en bradepande med bagepapir og bag kagen nederst i ovnen ved 200° i ca. 30 min.

Skæres over på midten og sættes i forlængelse af hinanden. 

Pyntes med flødeost-frosting og lakridser. 



Jeg er 100% sikker på pyntet kan gøres flottere og at ungen ikke kan :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar