søndag den 2. september 2018

Æblekagemuffins

8-10 stk

2 dL sukker
1 tsk vanillepulver - evt. også kardemomme
1 æg
3 spsk smeltet smør
1,5 dl tykmælk
3 tsk bagepulver
4 dL mel
3 store æbler, skrællet og i tern 
2 tsk kanel
2 spsk sukker
To håndfulde mandler, groft hakkede


  1. Pisk æg, sukker og vanillesukker hvidt
  2. Bland tykmælk og 1 spsk smeltet smør i (gem 2 spsk)
  3. Bland bagepulver og mel i
  4. Hæld dejen i muffinforme (fyldes ⅔)
  5. Stop æbleternene lidt ned i 
  6. Drys med kanel, sukker og hakkede mandler
  7. Dryp med det smeltede smør
  8. Bages ved 175° cirka 30 minutter (?)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar