2 håndfulde mandler/cashewnødder - ristes i lidt olie
1 pakke nudler - koges 1 minut mindre en angivet
1 bakke østershatte/kantereller - steges gyldne i olie
1 løg i helt tynde både
1 bundt pak choi - skæres i halvgrove strimler på skrå
2 fed hvidløg, presset
1 lille stykke fintrevet ingefær
1/2 dL soya
2 tsk sukker
2 spsk honning
1 bdt asparges
1. Rist nødder, sæt til side
2. Kog nudler, overhæld med koldt vand og sæt til side
3. Steg svampe gyldne i en stor pande
4. Kom løg i, steg til gyldne
5. Kom pak choi i, steg til faldet let sammen
6. Kom soya, sukker, honning, hvidløg og ingefær i
7. Kom asparges og nudler i, rør sammen, steg et minut
Server med nødder og chilisovs til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar