tirsdag den 10. september 2024

Chili sin carne

4 personer

Tilberedningstid 75 min


3 tsk spidskommen

3 tsk røget paprika

2 spsk olie

3 store løg, i tern 

3 stængler bladselleri, i fine skiver

4 store fed hvidløg, presset

2 tsk kanel

1/2 tsk stødte nellikker

1/2 tsk allehånde

4 spsk oregano

4 skiver jalapeños 

500 g tomatpasssata

2 dåser bønner, fx sorte og brune, drænet

1 mørk øl

2 tsk bouillon 

Salt, peber, chilisauce


1. Rist spidskommen og paprika i olie i en stor gryde

2. Tilsæt løg og bladselleri i gryden og steg ved svag varme i 5-10 min, rør løbende

3. Tilsæt resten af ingredienserne, kog ved svag varme i 30-40 min, rør løbende

4. Smag til med salt, peber og chilisauce


Server med creme fraiche og brød.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar