4 personer
Tilberedningstid 75 min
3 tsk spidskommen
3 tsk røget paprika
2 spsk olie
3 store løg, i tern
3 stængler bladselleri, i fine skiver
4 store fed hvidløg, presset
2 tsk kanel
1/2 tsk stødte nellikker
1/2 tsk allehånde
4 spsk oregano
4 skiver jalapeños
500 g tomatpasssata
2 dåser bønner, fx sorte og brune, drænet
1 mørk øl
2 tsk bouillon
Salt, peber, chilisauce
1. Rist spidskommen og paprika i olie i en stor gryde
2. Tilsæt løg og bladselleri i gryden og steg ved svag varme i 5-10 min, rør løbende
3. Tilsæt resten af ingredienserne, kog ved svag varme i 30-40 min, rør løbende
4. Smag til med salt, peber og chilisauce
Server med creme fraiche og brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar