mandag den 13. september 2010

Moros y Christianos

Cubanske ris med bønner.

Sorte bønner
Hvide ris (er ikke helt sikker på forholdet)
2 store løg, groft hakkede
1 peberfrugt, groft hakket
1 chili eller et par skiver jalapeños, groft hakket
4 tomater uden kerner, groft hakkede
4 fed hvidløg, fint hakkede


  1. Bønnerne lægges i blød natten over
  2. Ris lægges i blød mens grøntsagerne hakkes
  3. Løgene svitses i en gryde i lidt olie.
  4. Peberfrugt, chili, tomat og hvidløg tilsættes, og det hele simrer 5 minutter.
  5. Ris skylles og tilsættes og det hele simrer 5 minutter mere.
  6. Bønner skylles og tilsættes
  7. Hæld vand i gryden til det dækker, og kog nu til risene er møre
  8. Smag til med salt og sukker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar