torsdag den 16. november 2023

Pasta sin carne

Astrids egen opfindelse.


300 g pasta, fx rør

2 løg, hakket

2 røde peberfrugter i tern

2 fed hvidløg, presset

1/2 rød chili, finthakket

2 dåser hakkede tomater

1/2 dåse sorte bønner

1/2 dåse majs

1 terning grøntsagsbouillon 

Til servering: creme fraiche, tortilla chips, frisk basilikum


1. Steg løg i en stor gryde ved mellem varme til de er helt blanke og bløde men ikke brune

2. Kom peberfrugt i, steg cirka fem minutter. De skal stadig have lidt bid

3. Kom resten (hvidløg, chili, tomater, bønner, majs, bouillon) i gryden og lad simre 20 min.

4. Kog pastaen al dente (med bid) og hæld vandet fra

5. Smag tomatsovsen til med salt og evt. sukker eller ekstra chili

6. Hæld pastaen i gryden og kog kort i gennem.

7. Server portionsanrettet i skåle med 1 skefuld creme fraiche, basilikumblade og fire tortillachips i hver skål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar